Hjem > Kurstilbud > Praksis

Dette tilbudet er rettet mot høyt motiverte studenter og nyutdannede.
Kombinasjonen av et språkkurs og et praksisopphold er en ekstraordinær personlig og profesjonell erfaring for deltakeren og vil være et stort pluss i ens CV.

 

For at du skal kunne jobbe i en spansk bedrift, er det viktig at du har nogenlunde språkforståelse og kan gjøre deg forstått. Men du trenger ikke å være flytende i spansk, siden et av målene med oppholdet er at du skal lære språket underveis. For gjennomsnittseleven uten forkunnskaper, anbefaler vi et 6 til 12 ukers spanskkurs før praksisoppholdet.
Vi har kontakter med store og små bedrifter i Cadiz området innenfor en rekke fagdisipliner. Skolen er også behjelpelig med å skaffe innkvartering under oppholdet. Utplasseringens varighet er normalt fra 8 til 12 uker. Flere elever har fått tilbud om jobb her nede etter praksisperiodens slutt, men dette kan ikke påregnes.

 

Vi samarbeider til daglig med «Leonardo da Vinci», et prosjekt i regi av EU som tar sikte på å gi unge mennesker arbeidspraksis i andre land for å gi innsikt i andre kulturer og faglig kompetanse.

 

Hvordan søker du?
Du må være mellom 18 og 32 år og meget motivert. Du må sende skolen en CV med to passbilder hvor det også går fram hvilke fag du ønsker å jobbe med. Bedriften vil også forlange et bevis på skoleoppholdet ditt. Vi kan ikke garantere praksisplass innenfor alle fagområdene, men dette blir du informert om før du eventuelt begynner på oppholdet.

 

Oppfølging under oppholdet.
Du vil få ukentlig personlig oppfølging. Det er skolens leder som legger til rette for at du skal trives på jobben og at du får maks faglig påfyll.

 

Kostnader.
-Språkkurs avhengig av ditt nivå, men minimum 4 uker med standardkurs er påkrevd. Har du et høyt spansk nivå, kan kurset taes parallelt med utplasseringsperioden. Dette forkorter oppholdets lengde.
-Innlosjering i enkelt rom i delt leilighet: 95 euros per uke inkl. vann, elektrisitet, gass og håndklær+sengetøy.

 

-Administrasjonsgebyret er på 295 euros.

 

Om vi ikke kan tilby praksisplass på grunn av force majeur og situasjoner skolen ikke rår over, tilbakebetaler vi administrasjonsgebyret.

WhatsApp WhatsApp us